Bra Att Veta

Banklån i Spanien

Vi får ofta frågan om möjlighet att låna till nya bostaden i Spanien Dokument som behövs vid lån i spansk bank Det är banken som ska ha dessa dokument. Inte vi. Vi hjälper er att upprätta kontakt med rätt bankkontakt. Skattedeklarationen från senaste taxeringsåret, hela skatteinformationen så att de totala bruttoinkomsterna framgår, och även den slutliga skatten…

Läs mer om banklån i Spanien

ÄGA BOSTAD I SPANIEN

Hur mycket kostar det att äga en bostad i Spanien? Att äga en bostad i Spanien har visat sig vara ganska ekonomiskt fördelaktigt i jämförelse med andra länder. Nedan följer en kort överblick över den spanska fastighetsskatten. Utöver de fasta drift- och underhållskostnaderna, tillkommer årliga fastighetsavgifter- och skatter som räknas utifrån bostadens storlek och bostadstyp….

Läs mer om att äga bostad i Spanien

SPANIEN, VÄRLDENS BÄSTA LAND ATT LEVA I!

Spanien är enligt en ny studie det mest hälsosamma landet i världen. Det är Bloomberg Healthiest Country Index som ger Spanien ett betyg på 92,7 på en 100-gradig skala. Det är det bästa av alla 167 länder som ingår i studien och innebär att Spanien går upp från sjunde plats i den förra studien till….

Läs mer om att leva i Spanien

SPANIEN UNDER CORONA-VIRUSET

Vi kan inte förneka att vi upplever en av de värsta kriserna för tillfället. Corona-viruset tvingar många länder runt om i världen att vidta exceptionella åtgärder för att säkerställa medborgarnas säkerhet, och var och en av oss förväntas ta vårt sociala ansvar. Det här är inte en tid att bara tänka på oss själva, det….

Läs mer om Spanien under Corona-viruset