Din fastighetsbyrå i Spanien

Letar du efter en personlig fastighetsbyrå som kan hjälpa dig att finna ditt drömboende i Spanien? Då ska du kontakta oss på Best of Spain. Våra mäklare är svensktalande, men behärskar även spanska och engelska. De är själva bosatta i Spanien sen ett par år tillbaka och kan hjälpa dig med allt från att hitta rätt bostad till upprättad kontakt med den lokala banken. Från stunden du landar på flygplatsen för att titta på bostäder tills dess att du äntligen har nyckeln i din hand, finns vi vid din sida. Vi kan stolt säga att vi inte är som alla andra, utan att vi är fastighetsbyrån som följer med dig på hela din köpresa.

Costa Blanca & Costa Calida

Vårt hjärta klappar lite extra för Costa Blanca & Costa Calida, som har allt man kan önska sig. I norr lite kuperat med omgivande berg och kullar. I söder finner du en flackare natur med långa vita stränder och härligt odlingslandskap inpå knutarna. Vi har nogsamt valt ut alla våra objekt och samarbetspartners då vi vill se till att alla kvalitetskrav tillgodoses.

Det kan kännas omtumlande och nervöst att köpa en bostad i ett nytt land. Genom att vända dig till vår fastighetsbyrå i Spanien kan kan du lita på att du får den hjälp du behöver. Vi förmedlar bland annat kontakten med professionella advokater och bankkontakter, allt för att göra processen smidig och mindre stressfylld. Även efter köpet finns vi här om du vill ha assistans med möbelköp, växter, abonnemang och andra praktiska göromål.

Ibland kan det kännas extra tryggt att tala med någon som redan tagit steget. Därför förmedlar vi mer än gärna kontakten till några av våra nöjda kunder. Då kan du direkt ställa de frågor du vill ha svar på och kunna skapa en objektiv bild.

Låt vår fastighetsbyrå bli din trygga partner i ditt livs bästa köpbeslut i Spanien!

fastighetsbyrå spanien