Mer Om Oss

Vi är inte bara en vanlig mäklarbyrå! Vi kommer att vara din personliga guide till ditt nya liv och drömboende i Spanien.

Vårt företag har Svenskt ursprung men vi är baserade i San Pedro del Pinatar på södra delen av Costa Blanca.

Vårt hjärta klappar lite extra för Costa Blanca som har allt man kan önska sig. I norr lite kuperat med omgivande berg o kullar i söder finner man flackare omgivning med långa vita stränder och härligt odlingslandskap inpå knutarna. I dag kan vi stolt säga att vi säljer bostäder till alla nationaliteter som tagit aktivt beslut att välja det bästa. Vi har nogsamt valt ut alla våra objekt och samarbetspartners, som vi förmedlar och ser till att alla våra och era kvalitetskrav tillgodoses.

Att köpa bostad i ett nytt land kan ibland kännas lite omtumlande men tillsammans med oss kan du förlita dig på att du får all hjälp du behöver. 

Från stunden du landar på flygplatsen för att titta på alternativa bostäder, tills stunden då du äntligen har nyckeln i din hand finns vi vid din sida. 

Även efter köpet finns vi här om du vill få hjälp med möbelköp eller andra praktiska göromål.

Ibland kan det kännas extra tryggt att tala med någon som redan tagit steget. Vi förmedlar gärna kontakten till några av våra nöjda kunder så du kan ställa dina frågorna direkt.

Låt oss bli din trygga partner i ditt livs bästa beslut.