Mer Om Oss

Vi är inte som alla andra!

Vi kommer att vara din personliga guide till ditt nya liv och drömboende i Spanien. Från stunden du landar på flygplatsen för att titta på bostäder, tills stunden då du äntligen har nyckeln i din hand finns vi vid din sida. Vi jobbar nära och personligt med våra kunder.

Vårt hjärta klappar lite extra för Costa Blanca & Costa Calida som har allt man kan önska sig. I norr lite kuperat med omgivande berg o kullar i söder finner man flackare omgivning med långa vita stränder och härligt odlingslandskap inpå knutarna. Vi har nogsamt valt ut alla våra objekt och samarbetspartners och ser till att alla kvalitetskrav tillgodoses.

Att köpa bostad i ett nytt land kan ibland kännas lite omtumlande men tillsammans med oss kan du förlita dig på att du får all hjälp du behöver. Vi förmedlar kontakten med professionella advokater och bankkontakter, allt för att göra processen smidig och mindre stressfylld. Även efter köpet finns vi här om du vill ha hjälp med möbelköp, växter, abonnemang eller andra praktiska göromål.

Ibland kan det kännas extra tryggt att tala med någon som redan tagit steget.

Vi förmedlar gärna kontakten till några av våra nöjda kunder så du kan ställa dina frågorna direkt och få en objektiv bild.

Låt oss bli din trygga partner i ditt livs bästa beslut.

Vårt kontor i San Pedro del Pinatar, i marinan Puerto Marina de las Salinas. Välkommen upp till oss!

Kvällstid på kontoret 🇪🇸