”Jag och min hustru hade under en tid funderat på att skaffa en lägenhet på Costa Blanca. Av en slump stötte vi på Best of Spain Fastigheter. Vi har ju trott att det är komplicerat att investera i en fastighet/lägenhet i Spanien, men ack vad vi tänkte fel. Att landa i händerna på Kent och Marcus på Best of Spain var ju så tryggt hela vägen. Vi har aldrig varit med om maken till engagemang och inlyssnande mäklare. Kontakter med banker, advokater, notarier – allt fixade dom! Dom gjorde verkligen denna köpresa så trygg! Vi vill därför ge dom våra allra högsta och bästa rekommendationer! Ska ni investera i en fastighet/lägenhet på Costa Blanca – kontakta Best of Spain!”

Mikael & Katarina / Höllviken

"Lägenhet i Pilar de la Horadada"

”TACK Kent och Marcus för fantastisk service och ert inkännande sätt att presentera rätt objekt för rätt kunder. Otroligt kunniga och proffsiga. Vi köpte en lägenhet under produktion och fick alla möjligheter att se tomten på plats, visningslägenhet, modell och området. Detaljrik information under hela processen och ett varmt omhändertagande gjorde att vi kunde fatta ett snabbt beslut. Ser framemot nästa gång vi ses 😀

Suzanne & Göran / Stockholm

"Lägenhet i Santiago de la Ribera"

”Vi är mycket nöjda med Best of Spain som hjälpte oss med vårt köp av bostad i Spanien. Deras service och engagemang var personlig och av högsta klass. De var väldigt lyhörda och hjälpte oss att hitta område och bostad anpassad efter våra önskemål. De tog sig verkligen tid för oss och vi fick hjälp genom hela köpprocessen. Kan varmt rekommendera Best of Spain.”

Fredrik & Camilla / Stockholm

"Lägenhet i El Raso, Guardamar del Segura"

”Att hitta en mäklare i Spanien är ganska enkelt men att hitta en mäklare som lyssnar och anpassar sig till dina önskemål är ganska få som kan eller klarar av det. Vi hittade en stjärna som var engagerat 24 timmar om dagen och hjälpen fortsatte hela vägen under köpprocessen. Det tog inte slut där utan fortsatte tills vi flyttade till huset för 22 dagar sedan. Allt blev precis som vi har förväntat oss. Kent och Marcus har det lilla extra som behövs för att känna sig nöjd hela vägen. Köper man ett objekt från dem så kan man verkligen känna sig trygg.”

Elisabeth & Eddie / Malmö

"Villa i San Pedro del Pinatar"

Jag fick ett golfrestips av någon som jag känner tillit till och spontant valde att åka med kort varsel till Spanien. På samma vis blev det med min investering av min lägenhet, det var också snabba puckar o just den tilliten jag upplevde i kontakten med Kent och Marcus, gjorde att jag vågade ta steget. Eftersom jag visste genom vänner att det är ganska enkelt att investera i Spanien och att du får mycket för pengarna med låga driftskostnader, vågade jag närma mej tanken för en investering i ett område jag inte hade varit i tidigare i Spanien. Jag var i ett läge i mitt liv då det var dags att ta ett steg framåt. Tack vare den personliga servicen bla gm telefonsamtal, via filmer och bilder som de gjorde bara för mej, kunde jag fatta ett första beslut på distans på bara ngn dag.  När jag väl var på min golfresa och hade min spelfria dag, hämtade de mej för en heldag för att bla åka runt i området, se visningslgh o träffa byggherren. Och allt var förberett för möte med advokat, notarie o bankkontakter, för att förbereda fullmakter mm för att göra övertagandet så smidigt som möjligt. Kent och Marcus har varit med mej inför köpet, under byggtiden och lovat att även vara med mej efter. Det hela bygger på tillit som de personligen bevisat i våra möten.

Anette / Stockholm

"Lägenhet i Santiago de la Ribera"

”Vi har under en tid funderat över att skaffa ett extra boende i Spanien. Det har varit svårt att veta vad som är rätt plats för oss, rätt boende för oss, vad är viktigt att det finns i omgivningen m.m.
Att i lugn och ro tillsammans med Kent och Marcus fundera över dessa val, kika på olika alternativ, få en guidad tur genom omgivningarna för att få en bra uppfattning har varit oerhört värdefullt för oss.
Deras erfarenheter och kunskaper om områdena, husbyggen, leverantörer, lagar och regler, mat, upplevelser med mera har bidragit till våra val. Med värme och tålamod har de hjälpt oss att fatta rätt beslut.
Är ni i samma situation som vi och känner er lite vilsna och behöver det bästa stöd man kan förvänta sig – ring Kent och Marcus! ”

Lena & Dan / Göteborg

Efter ett tips från våra vänner, Micke och Kinna, fick vi kontakt med Kent och Marcus på Best of Spain. Detta var bara en alldeles fantastisk upplevelse. Toppenservice och engagemang från början till att vi hittat ”vår” lägenhet. Kan varmt rekommendera Best of Spain!!! Tack till Kent och Marcus samt tack för tipset, Micke och Kinna. Ses längre fram!”

Anders & Pia / Helsingborg

"Lägenhet i Pilar de la Horadada"