Benidorm – Finestrat

BENIDORM

Benidorm är en av de välkända turistmålen längs Costa Blanca med dess fina stränder, ett brett utbud av boende, restauranger och många fritidsaktiviteter.

I Benidorm finns vad du önskar: fantastiskt nattliv och med sin närhet till Finestrat och dess Cala de Finestrat, där erbjuds det lugn och ro med sina charmiga trädgårdar och avskilda vikar. En plats med något för alla.

För golfaren ​​finns det otaliga mästerskapsbanor i och runt Benidorm som erbjuder en bra utmaning för alla nivåer.

Stränder som Playa de Levante och Playa de Poniente är en av de största attraktionerna i Benidorm. En fem kilometer lång kustlinje av gyllene sand, blandade med avskilda vikar som Mal Pal, Ti Ximo och La Almandrava, där du kan njuta av ett uppfriskande dopp i havet och utöva vattensporter som dykning, vattenskidor, vindsurfing, segling och mer.

FINESTRAT

I Marina Baixa-regionen i Costablanca hittar du byn Finestrat och orten Cala de Finestrat, nära Benidorm och 40 km från staden Alicante och dess internationella flygplats.

Bergssidan av Puig Campana överblickar denna vackra by och Medelhavs kusten.

Byn Finestrat har en morisk känsla med sina färgglada hus och ett slott från 1200-talet, Castell de Finestrat, en kyrka från Saint Bartholomew från 1700-talet, La Torre (vakttornet) och Hermitage Crist de Remei.

Här hitta du barer och restauranger som serverar typisk medelhavsmat, några butiker och bekvämligheter. Med närheten till Cala Finestrat och Benidorm där du finner ett ännu större utbud av restauranger och andra bekvämligheter.

Bara 3 km från Benidorm hittar du Cala de Finestrat, en badort med alla bekvämligheter och faciliteter man kan önska, ett bra urval av restauranger, barer och butiker.

Cala Finestrat är en badort bara tre kilometer från den livliga Benidorm.

Under sommarmånaderna hålls en konst- och hantverksmarknad på strandpromenaden varje eftermiddag.

Stranden i La Cala är en lugn strand med gyllene sand, perfekt för barn och säkert för bad. Här finns också ett antal underbara restauranger längs strandpromenaden.

Fastigheter i detta område