Ibiza

Ibiza är en av de minsta öarna på Balearerna, ön har en rik kulturhistoria och är ett koncentrat av det bästa Spanien kan erbjuda. Över hela ön vilar ett speciellt lugn som måste upplevas. Livsstilen är avslappnad och kosmopolitisk. Inåt landet kan du njuta av frodiga landskap, medan du kan utforska oändliga solfyllda stränder längs kusten. Vad mer kan du önska dig?

Städerna på Ibiza är livaktiga och surrar alltid av liv och spänning. Flera av de större, som Santa Eularia och San Antonio de Portmany, är välskötta med många faciliteter för utländska besökare.

För en mer autentisk bit av Ibiza-livet kan du åka till Ibiza stad. Öns huvudstad överraskar ständigt besökare med sin vackra gamla stad, vackert bevarad och erkänd av UNESCO. Du kan också njuta av ett brett utbud av Ibiza-restauranger och smaka på alla typer av mat, även den som uppskattar mer ”plantbased” mat hittar ett stort utbud på små högklassiga restauranger.

Å andra sidan, om du vill njuta av naturen och en robust outvecklad kust, kan du åka norrut till Portinatx, Ibiza. Här kan du njuta av ett brett utbud av utomhusaktiviteter och sport.

Stränder är utan tvekan en av öns huvudattraktioner och du kommer inte bli besviken.

Det fantastiska med Ibiza är att det är ett så allsidigt resmål, en som passar många olika människor. Vädret är bra året runt, även på vintern är klimatet behagligt, vilket gör Ibiza till ett utmärkt resmål året runt.

Fastigheter i detta område